Hoe werk ik

Hoe werk ik

Normaal gesproken ontvang ik u in mijn praktijk aan huis. Als dit niet mogelijk is, kan ik ook bij u thuis een behandeling geven. Bovendien behandel ik regelmatig cliënten in een verpleeg- en verzorgingstehuis bijv. ’t Wooldhuis en European Care Hotel in Heino, de Hartkamp in Raalte.

 

Om weer op ‘adem te komen’, hebben veel collega’s en hulpverleners de weg naar mijn praktijk gevonden. Ik heb ruimschoots ervaring met kinderen die bij me komen met de meest uiteenlopende problemen en klachten.

 

Bij het eerste consult gaan we meestal op zoek naar uw hulpvraag: ’Wat hebt u nodig, welke verwachtingen heeft u? Natuurlijk kunt u ook eenmalig afspreken voor bv. een massage of een voetreflexbehandeling.

 

Maandelijks houd ik een gratis inloopspreekuur voor mensen die vragen hebben over hun gezondheid in de meest brede zin van het woord. Heeft u vragen over een behandeling of wilt u andere informatie: ik houd dagelijks op werkdagen een telefonisch spreekuur. Ik geef regelmatig een lezing. Ook een workshop behoort tot de mogelijkheden.

 

Mijn behandeling komt niet in plaats van de behandeling door uw huisarts of specialist.

AddThis Social Bookmark Button