Home Energie huishouding

Energie huishouding


Bruisen van energie! Wie wil dit niet?

 

Alles wat een prestatie levert, heeft energie nodig, of het nu een machine betreft, een dier of een mens. U eet, drinkt en loopt om aan die energie te komen welke in het lichaam wordt omgezet in bv. elektriciteit en warmte. In dit proces kan veel misgaan wat leidt tot energetische storingen. Ik kan deze storingen opsporen via bv. acupunten (meridianen) en reflexen en daarna behandelen. Ik spreek het zelfhelend vermogen aan door aan te sluiten bij uw eigen bronnen van energie zoals warmte, licht en elektriciteit. Op deze manier is het mogelijk om de energetische balans te herstellen. Dit kan d.m.v. acupressuur, massage, voeding en licht- en kleurtherapie. We zijn allemaal mensen, maar qua energieniveau zijn de verschillen enorm. Waar zit uw energie? En waar lekt het weg?

 

Iemand heeft lange tijd last van lage rugklachten. Röntgenfoto’s wijzen niets uit. Na mijn onderzoek blijkt dat de nieren onvoldoende energie ontvangen. Om te blijven functioneren, onttrekken de nieren energie aan de omgeving, in dit geval aan de rug met als gevolg dat de persoon lage rugklachten krijgt. De behandeling richt zich op het wegnemen van de energetische storing in de nieren waardoor mogelijk ook de rugpijn verdwijnt.

 

 

De energetische balans kan ernstig verstoord worden als de beschikbare energie wordt gebruikt om problemen van het dagelijkse leven aan te kunnen: stress op het werk, een rouwproces, pijn ten gevolge van een oud trauma. Dan is het belangrijk om er achter te komen waar de energie zit om het leven weer vorm en inhoud te kunnen geven…....om weer in balans te komen. De balansverstoring kan zich uiten in hyperventilatie, hoofdpijn, hoge bloeddruk, verdriet, maar ook in eetproblemen.

 

Als je doet wat je bent, kost het geen energie
 

AddThis Social Bookmark Button