Home Van klacht naar kracht

Van klacht naar kracht

Ik richt me tijdens mijn behandelingen op het ondersteunen van uw gezondheid en welzijn. Daarbij maak ik gebruik van een combinatie van natuurlijke methodes , van voetreflex- tot kleurentherapie, van massage tot voedingsadviezen. Het stimuleren van uw zelfgenezend vermogen staat centraal. Allerlei klachten, emotionele problemen, ontstekingen en pijn kunnen verminderen en zelfs verdwijnen. Ook kan ik u testen. Hoe is het met uw gezondheid gesteld? Uw energiehuishouding speelt daarbij een belangrijke rol. Verder kan ik uitzoeken of u allergisch bent voor bepaalde stoffen. Begeleidende gesprekken om inzicht te krijgen in uw proces behoren tot de mogelijkheden. Afhankelijk van uw vraag, maken we samen een plan op maat.

 

Alle klachten kunnen veilig behandeld worden. Natuurgeneeskunde kan een ondersteuning betekenen voor een andere reguliere therapie,maar kan geen noodzakelijke medische behandeling vervangen. Overleg met uw huisarts of specialist is dan belangrijk.

 

Mijn praktijk heet ‘Vlinder’ omdat ik vind dat het ontwikkelingsproces van rups naar vlinder zo prachtig te vergelijken is met dat van de mens.

AddThis Social Bookmark Button