Reconnective Healing

Reconnective Healing

Ik werk al jaren met energie.  ‘Zonder energie geen prestatie’, zeg ik altijd en deze zin heeft meer diepgang dan ik ooit durfde dromen. We leven in een tijd waar veranderingen snel gaan, de energie lichter wordt.  Sinds ik werk als reconnective healingpractioner ervaar ik deze verandering steeds sterker. Volgens Eric Pearl ( uit:’Reconnectie, heel anderen, heel jezelf’ ) bestaat alles uit licht en informatie, is alles en iedereen met elkaar verbonden door een morfogenetisch veld, een netwerk van verbindingen. Een verstoring in een verbinding betekent een blokkade op welk niveau dan ook.

Tijdens een sessie met Reconnective Healing werk ik in dit veld waardoor u verbinding kunt maken met uzelf, met uw eigen blauwdruk.  Ik stuur niet, hanteer geen ‘techniek’,  behandel geen klachten of door medici gestelde diagnoses.


U ligt op de behandeltafel, ogen dicht, op de rug met kleren aan. Zonder aan te raken, tast ik uw energieveld af op zoek naar plekken die mijn aandacht vragen, ‘bijzondere energiepunten in het energieveld rondom uw lichaam. Daarmee ga ik aan het werk. Via mij wordt u herverbonden met u Zelf (reconnectie), met dat wat u in oorsprong bent. Zoals het afstemmen van de radio op een bepaalde zender : ik draai  aan de knop en stem u af op het juiste kanaal, op uw eigen frequentie. Op elk moment kan daarna heling ontstaan op fysiek, mentaal of spiritueel niveau. Het kan zijn dat klachten minder worden of zelfs verdwijnen. Het kan zijn dat u inzicht krijgt in de dingen die goed voor u zijn. Het kan zijn dat u angsten of emoties loslaat zonder dat u ‘er dwars doorheen moet’.

Wat u tijdens deze sessie ervaart, verschilt van persoon tot persoon:

 

  • golven van warmte en kou door het lichaam voelen gaan
  • het gevoel alsof energiebanen worden geopend.
  • het lichaam kan reageren door o.a. oog- ,hand- ,hoofd- of beenbewegingen.
  • kleuren,geuren,geluiden of beelden waarnemen.

 

Naderhand is er een gevoel van diepe ontspanning,van dicht bij jezelf zijn. De healing zorgt voor herstel van de balans die bij u hoort. U zult begrijpen dat 3 mensen met schijnbaar dezelfde klachten op 3 verschillende manieren genezing kunnen ervaren. De ervaring leert dat 1 tot 3 sessies voldoende zijn. Een onderhoudsbehandeling is niet nodig.

Links

  • rpnn.nl Reconnective Healing Practioners Netwerk Nederland
  • rhnetwerk.com  Samenwerkende Reconnective Healing Practioners 
AddThis Social Bookmark Button